Boom, Bam, Bancc...⚡️

Bancc mangrupikeun perusahaan Blockchain anu nuju ngaluncurkeun nyiptakeun platform kauangan desentralisasi salajengna ku ngajembatan jurang antara téknologi anu aya sareng kamungkinan blockchain. 

Beuli sBanc di dieu!

Toko média top ngakuan kami

Anjeun meureun terang kami ti ...

Terminal CoinGecko

Saléngkah-léngkah

Partnerships

Tilu Taun dina pembuatan

fitur Ekosistem Bancc

Pasar global & cryptocurrency dugi ka pilihan kauangan anu mahal sareng lambat dianggo. Ninggalkeun pasar badag ditinggalkeun teu kacekel. Janten pondok pikeun alternatif anu langkung saé, éta anu kami parantos macét dugi ka ayeuna…

Mindahkeun artos

Kirim Duit ka sakuliah dunya dina 1 detik nganggo aplikasi anu gampang dianggo

Keuangan & Dagang

Gampang dagangan mata uang kripto karesep anjeun sareng aplikasi kami anu gampang dianggo

Kartu Debit

Mayar nganggo debit / kiridit anjeun sorangan BancCard™️ atanapi mayar langsung nganggo dompét cryptocurrency. Duit anjeun, pilihan anjeun

pasaran

Setel toko online anjeun dina sababaraha klik sareng Pasar Bancc™️ 

Produk & Jasa Bancc™️

Nu bakal datang...

BanccSwap™️ / Q2

BanccSwap™️ mangrupikeun bursa desentralisasi sareng kontrak pinter anu diaudit pikeun ngamimitian ngawangun likuiditas pikeun pasangan token Banc anu bakal datang sapertos BUSD, USDT, WBNB atanapi nyayogikeun likuiditas kana token naon waé dina ékosistem Binance Smart Chain.

BanccYield™️ / Q2

BanccYield™️ mangrupikeun platform pertanian hasil desentralisasi pikeun anjeun ngaladangan sBanc ku cara anu gampang sareng insentif. Nyadiakeun salah sahiji pasangan jeung meunang ganjaran di sBanc. 

BanccCEX™️ / Q2

BanccCEX™️ mangrupikeun bursa terpusat dimana anjeun bakal tiasa dagang dugi ka 160+ pasangan kalayan dukungan likuiditas anu saé pikeun mata uang kripto sanés sapertos Bitcoin, Ethereum, Dash jsb. BanccCEX™️ mangrupikeun produk penting kana ekosistem Bancc™️ sareng henteu ngan ukur nawiskeun kamampuhan dagang tapi ogé pilihan nginjeum / injeuman pikeun pamaké pikeun earn on.

BanccAccount™️ / Q2

BanccAccount™️ mangrupikeun akun pribadi anjeun pikeun gampang gaduh tinjauan aset fiat sareng cryptocurrency anjeun. Pesen BancCard™️ anjeun sareng mimitian ngahémat biaya dina sadaya transaksi nalika anjeun tos naékkeun token anjeun dina BancChain™️.

BanccNFT™️ / Q3

BanccNFT™️ bakal janten bagian éksklusif sareng kawates tina NFT pikeun pangguna anu gaduh panangan anu bakal gaduh set ciri desain anu béda pikeun unggal NFT khusus. Fiturna bakal aya di antara garis pra-pesenan kartu debit anu bakal datang tanpa biaya pikeun dagang.

BanccPay™️ / Q3

BanccPay™️ mangrupikeun gerbang pamayaran pikeun mata uang fiat sareng cryptocurrencies. Tampa sadayana di mana waé Visa, MasterCard, American Express jsb sareng sacara otomatis mindahkeun ngalangkungan BanccCex™️ ka fiat atanapi cryptocurrency.

BanccMerchant™️ / Q4

BanccMerchant™️ mangrupikeun sistem Point-of-Sale anu lengkep pikeun nawiskeun kalenturan sareng skalabilitas gampang pikeun padagang naon waé pikeun nampi & ngamimitian ngajual produk/jasa na di dunya, boh online sareng offline. 

Interoperable sareng Scalable

BancChain™️

Pasar global & cryptocurrency dugi ka pilihan kauangan anu mahal sareng lambat dianggo. Ninggalkeun pasar badag ditinggalkeun teu kacekel. Janten pondok pikeun alternatif anu langkung saé, éta anu kami parantos macét dugi ka ayeuna…

transaksi

Transaksi dina laju kilat & nepi ka 10,000 Transaksi per detik

Validator

Kéngingkeun $ BANC ku ngajalankeun
validator BancChain™️

CEFI & DEFI

Koin Anjeun, kasempetan Anjeun

Dianteur

Swap kalawan leuwih 100+ aset cross-ranté

Nyieun solusi basajan

Pamaké Friendly Dijieun Pikeun Saha

Naha BANCC?

Salah sahiji kapercayaan utama urang nyaéta yén unggal koin / token Crypto kedah gaduh utilitas. Seueur proyék anu sono kana bagian éta tapi kami henteu. $BANCC bakal dianggo platform kami pikeun ngarengsekeun masalah dunya nyata sareng éta anu ngajadikeun urang béda.

Fiat

Pamaké otomatis meuli Bancc.

BANCC™️

Pamaké ngirim nu meuli
$Banc ka pamaké nu dipikahoyong

FIAT ATAWA CRYPTO

Pamaké nampi bancc sareng tiasa tukeur kana fiat atanapi crypto mana waé
aranjeunna resep sacara manual atanapi otomatis.

The Future Ditetepkeun

Basajan & Canggih

Visi diciptakeun

Gagasan awal diciptakeun. Kami hoyong nyiptakeun produk anu ngamungkinkeun pamayaran lintas wates gancang, gampang sareng biaya panghandapna dina pasaran. Panaliti nyimpulkeun yén panyadia ayeuna nawiskeun jasa anu tinggaleun jaman, teu tiasa dipercaya sareng biaya anu luhur pikeun pangguna. Kami dugi ka kacindekan yén pikeun nyayogikeun anu langkung saé urang henteu tiasa éksklusif pikeun kelas ékonomi sosial anu khusus. Kami mutuskeun pikeun ngapdet sareng ngarévisi naon anu ayeuna urang sebut "platform".

2019-2020

$ 50K Siki Babak diangkat

Kami suksés kalayan babak Bibit $ 50K sareng nampi artos langkung seueur pikeun ngamimitian pamekaran platform. Ahir taun 2021 kami ngarobih deui sareng ngapdet téknologi anu kami yakin diperyogikeun pikeun nyiptakeun blokchain anu tiasa dianggo, efisien sareng kalebet.

2021

Q1

✅ – Penjualan Umum dina Binance Smart Chain(PinkSale)
✅ – Perbankan & Cryptowallet
✅ – BanccDex™️
✅ – BanccDAO™️
✅ – BanccStaking™️
🚀- Kampanye Pemasaran ageung (Terus)

2022

Q2

⚡️- BanccCEX™️ (Tukar Terpusat)
⚡️- BancChain™️
⚡️- Kasaluyuan Mesin Virtual Ethereum
⚡️- Tukeuran ranté silang
⚡️- BanccSwap™️
⚡️- BanccYield™️
⚡️- BanccAccount™️

Q3

⚡️- BanccMarketplace™️
⚡️- BanccPay™️
⚡️- Gerbang Pembayaran
⚡️- BanccSure™️
❇️ - Langkung salajengna…

Q4

⚡️- Sistem Point-of-Sale
⚡️- BanccMerchant™️
❇️ - Langkung salajengna…

Pelepasan platform

⚡️- Platform ahir sareng sadaya produk di luhur janten hiji aplikasi

2023

Ngeunaan Bancc

Tim

Kami mangrupikeun alesan Crypto bakal janten arus utama. Kasalahan industri pamayaran badé janten mémori jaman baheula. Geus waktuna pikeun crypto ngalakukeun naon anu dirancang pikeun crypto - ngajawab masalah dunya nyata. Kalayan koin $BANCC kami sareng sadaya fitur anu aya - kami yakin yén kami mangrupikeun masa depan industri pamayaran sareng kami ngondang ANDA dina perjalanan.

Loba ditanyakeun

Pastikeun pikeun gabung sareng ilubiung dina sesi AMA mingguan!

Kumaha Bancc™️ tiasa bersaing sareng Crypto.com, Binance jsb?

Gagasan inti di balik unggal perusahaan anu suksés nyaéta fokus kana kauntungan. Beda utama antara Bancc™️ sareng perusahaan-perusahaan ieu nyaéta perusahaan-perusahaan ieu hoyong ngahasilkeun panghasilan saluhur-luhurna pikeun para pemegang saham sareng validatorna dianggap mitra dina strategi perusahaan sareng modél pendapatan. Bancc brings tipe sarua model sharing tapi keur panon "umum". Ngurangan total panghasilan pikeun Bancc sareng ningkatkeun pikeun pamilon dina blockchain.

Kumaha Bancc™️ tiasa ngalakukeun sagala hal ieu?

Téknologi mangrupikeun bagian anu pikaresepeun dina évolusi sareng sakumaha anu urang tingali ku Bitcoin, khususna dékade ka tukang. Hal-hal mimiti mekar dina laju anu langkung ageung tibatan sateuacanna. Bancc diadegkeun ku kayakinan yén téknologi kedah sayogi pikeun sadayana sareng ngajantenkeun hésé pikeun berinteraksi sareng pangguna sanés jalan anu kami yakin leres. Ku cara ngahubungkeun téknologi anu aya anu gaduh sajarah sateuacana anu nunjukkeun stabilitas sareng rohangan pikeun kamekaran Bancc™️, bakal tiasa ngahubungkeun jurang antara instrumen perbankan biasa sareng suasana cryptocurrency.

Naha Bancc diperlukeun?

Dunya robih sareng cryptocurrency di dieu pikeun tetep. Ngan hiji hal, waragad. Lamun nempo eta dina pamaké umum nu contona ngagunakeun jasa pengiriman barang. Waragad anu rada hal anu sarua. Teu aya anu hoyong damel gratis tapi ngecas biaya anu luhur ngabahayakeun poténsi pertumbuhan jaringan. Ngirim 10 $ patut teu kudu costing $ 60 dina waktu perdana. Masarakat umum bakal peryogi hal anu hargana efektif sareng langkung gampang dianggo tibatan jasa ayeuna anu disayogikeun ayeuna. Bancc™️ ngarengsekeun masalah ieu sacara desentralisasi kalayan nyiptakeun ékonomi anu séhat sareng lestari anu henteu ngandelkeun hiji bagian, tapi sadayana pangguna dina jaringan.

Ngalanggan newsletter kiwari.

Pastikeun pikeun salawasna tetep diropéa dina hal lumangsung di Bancc, aya atawa jadi pasagi.

Ku ngadaptar, anjeun satuju kana kami Sarat & Jasa.

Inpo Kontrak Smart

Ngaran Token - Bancc
Ticker - sBanc
Ganjaran Token - BTC
Biaya Likuiditas - 1%
Biaya Beli Balik - 0% (Kaduruk Manual)
Biaya Refleksi - 7%
Biaya pamasaran - 3%
TOTAL BIAYA – 11%
kontrak
0x1BD8cA161F0b311162365248b39B38F85e238345
Ticker: sBanc
Perpuluhan: 9
BscScan