Boom, Bam, Bancc...⚡️

Bancc është një kompani Blockchain që po nis lundrimin në krijimin e platformës së ardhshme financiare të decentralizuar duke kapërcyer hendekun midis teknologjive ekzistuese me mundësitë e blockchain. 

Blini sBanc këtu!

Mediat kryesore na njohin

Mund të na njihni nga...

Terminali CoinGecko

Një hap në një kohë

Partneritetet

Tre vjet në përgatitje

Karakteristikat e ekosistemit Bancc

Tregu global dhe i kriptomonedhave janë të kufizuar në opsione financiare që janë të shtrenjta dhe të ngadalta në përdorim. Duke lënë një treg të madh të paprekur. Duke qenë i shkurtër për alternativa më të mira, kjo është ajo me të cilën kemi ngecur deri tani…

Transfertat e parave

Dërgoni para në mbarë botën brenda 1 sekonde duke përdorur aplikacionin tonë të lehtë për t'u përdorur

Financë & Tregti

Tregtoni me lehtësi kriptomonedhën tuaj të preferuar me aplikacionin tonë të lehtë për t'u përdorur

Kartat e debitit

Paguani me debitin/kreditin tuaj BancCard™️ ose paguani direkt me portofolin e kriptomonedhës. Paratë tuaja, zgjedhja juaj

Marketplace

Konfiguro dyqanin tuaj online me disa klikime me Tregun Bancc™️ 

Bancc™️ Produkte dhe Shërbime

E ardhme...

BanccSwap™️ / Q2

BanccSwap™️ është një shkëmbim i decentralizuar me kontrata inteligjente të audituara për të filluar ndërtimin e likuiditetit për çiftet e ardhshme të tokenit Banc si BUSD, USDT, WBNB ose për të ofruar likuiditet për çdo token në ekosistemin e Zinxhirit Smart Binance.

BanccYield™️ / Q2

BanccYield™️ është një platformë e decentralizuar e bujqësisë së rendimentit për ju që të kultivoni sBanc në një mënyrë të lehtë dhe nxitëse. Jepni një nga çiftet dhe shpërblehuni në sBanc. 

BanccCEX™️ / Q2

BanccCEX™️ është një shkëmbim i centralizuar ku do të mund të tregtoni deri në 160+ çifte me mbështetje të madhe likuiditeti të kriptomonedhave të tjera si Bitcoin, Ethereum, Dash etj. BanccCEX™️ është një produkt i rëndësishëm në ekosistemin Bancc™️ dhe jo vetëm që do të ofrojë aftësitë tregtare, por edhe opsionet e huadhënies/huamarrjes për të fituar nga përdoruesit.

BanccAccount™️ / T2

BanccAccount™️ është llogaria juaj personale për të pasur lehtësisht një pasqyrë të aseteve tuaja të fiat dhe kriptomonedhave. Porositni BancCard™️ tuaj dhe filloni të kurseni tarifa për të gjitha transaksionet kur të keni vendosur tokenët tuaj në BancChain™️.

BanccNFT™️ / Q3

BanccNFT™️ do të jetë një pjesë ekskluzive dhe e kufizuar e NFT-ve për përdoruesit që do të kenë në dorë një grup karakteristikash të ndryshme dizajni për çdo NFT specifike. Veçoritë do të jenë midis linjave të para-porositjes së kartave të ardhshme të debitit dhe pa tarifa për tregtimin.

BanccPay™️ / T3

BanccPay™️ është porta e pagesave për monedhat fiat dhe kriptovalutat. Pranoni të gjithë kudo Visa, MasterCard, American Express etj dhe transferojeni automatikisht përmes BanccCex™️ në fiat ose kriptomonedhë.

BanccMerchant™️ / Q4

BanccMerchant™️ është një sistem i plotë i Pikave të Shitjes për të ofruar fleksibilitet dhe shkallëzim të lehtë për çdo tregtar që të pranojë dhe të fillojë të shesë produktet/shërbimet e tij në botë, si në internet ashtu edhe jashtë linje. 

Të ndërveprueshme dhe të shkallëzueshme

BancChain™️

Tregu global dhe i kriptomonedhave janë të kufizuar në opsione financiare që janë të shtrenjta dhe të ngadalta në përdorim. Duke lënë një treg të madh të paprekur. Duke qenë i shkurtër për alternativa më të mira, kjo është ajo me të cilën kemi ngecur deri tani…

Transaksionet

Transaksione me shpejtësi rrufeje dhe deri në 10,000 transaksione në sekondë

Validator

Fito $BANC duke vrapuar
një vërtetues BancChain™️

CEFI & DEFI

Monedhat tuaja, mundësitë tuaja

ndërveprueshme

Ndërroni me mbi 100+ asete të ndërthurura

Bërja e zgjidhjeve të thjeshta

Krijuar në mënyrë miqësore për përdoruesit për këdo

PSE BANCC?

Një nga besimet tona kryesore është se çdo monedhë/token Crypto duhet të ketë dobi. Shumë projekteve iu mungon kjo pjesë, por ne jo. $BANCC do të përdoret platforma jonë për të zgjidhur një problem të botës reale dhe kjo është ajo që na bën të ndryshëm.

FIAT

Përdoruesi blen automatikisht Bancc.

BANCC™️

Përdoruesit dërgojnë blerjen
$Banc te përdoruesi i dëshiruar

FIAT OSE KRIPTO

Përdoruesit marrin bankën dhe mund ta shkëmbejnë me çdo fiat ose kripto
ata preferojnë manualisht ose automatikisht.

E ardhmja e përcaktuar

E thjeshte dhe e sofistikuar

Vizioni u krijua

Ideja fillestare u krijua. Ne donim të krijonim një produkt që mundëson pagesa ndërkufitare të shpejta, të lehta dhe tarifat më të ulëta në treg. Hulumtimi arriti në përfundimin se ofruesit aktualë ofrojnë shërbime që janë të vjetruara, jo të besueshme dhe me kosto të lartë për përdoruesit. Arritëm në përfundimin se për të ofruar diçka më të mirë, nuk mund të jemi ekskluzivë për një klasë specifike shoqërore ekonomike. Ne vendosëm të përditësojmë dhe rishikojmë atë që ne tani e quajmë "platformë".

2019-2020

50 mijë dollarë fara e rrumbullakët e ngritur

Ne ia dolëm me një raund prej 50 mijë dollarësh dhe morëm më shumë para për të filluar zhvillimin e platformës. Në fund të vitit 2021 ne riemëruam dhe përditësuam teknologjinë që ne besojmë se është e nevojshme për të krijuar një zinxhir të ndërveprueshëm, efikas dhe duke përfshirë.

2021

Q1

✅ – Shitje publike në Binance Smart Chain (PinkSale)
✅ – Banka & Kriptowallet
✅ – BanccDex™️
✅ – BanccDAO™️
✅ – BanccStaking™️
🚀- Fushata e madhe marketingu (në vazhdimësi)

2022

Q2

⚡️- BanccCEX™️ (Këmbim i centralizuar)
⚡️- BancChain™️
⚡️- Përputhshmëria e makinës virtuale Ethereum
⚡️- Ndërrim zinxhirësh
⚡️- BanccSwap™️
⚡️- BanccYield™️
⚡️- BanccAccount™️

Q3

⚡️- BanccMarketplace™️
⚡️- BanccPay™️
⚡️- Porta e Pagesave
⚡️- BanccSure™️
❇️ – Më shumë në vazhdim…

Q4

⚡️- Sistemi i Pikave të Shitjes
⚡️- BanccMerchant™️
❇️ – Më shumë në vazhdim…

Lëshimi i platformës

⚡️- Platforma përfundimtare me të gjitha produktet e mësipërme në një aplikacion të vetëm

2023

Rreth Bancc

Ekipi

Ne jemi arsyeja pse Crypto do të bëhet e zakonshme. Gabimet e industrisë së pagesave janë gati të jenë një kujtim i së kaluarës. Është koha që kripto-ja të bëjë atë që kripto-ja ishte krijuar për të bërë - të zgjidhë problemet e botës reale. Me monedhën tonë $BANCC dhe të gjitha veçoritë që vijnë me të - ne besojmë se jemi e ardhmja e industrisë së pagesave dhe po ju ftojmë në udhëtim.

PYETJE MË TË SHPESHTA

Sigurohuni që të bashkoheni dhe të merrni pjesë në seancat javore AMA!

Si mund të konkurrojë Bancc™️ me Crypto.com, Binance etj?

Ideja kryesore pas çdo kompanie të suksesshme është përqendrimi në përfitimin, natyrisht. Dallimi kryesor midis Bancc™️ dhe këtyre kompanive është se këto kompani duan të gjenerojnë të ardhura sa më të larta për aksionarët e tyre dhe vlerësuesit e tyre shihen si partnerë brenda strategjisë së tyre të kompanisë dhe modelit të të ardhurave. Bancc sjell të njëjtin lloj modeli të të ardhurave, por për syrin "publik". Ulja e të ardhurave totale për Bancc dhe rritja e tyre për pjesëmarrësit në blockchain.

Si mund t'i bëjë Bancc™️ të gjitha këto gjëra?

Teknologjia është një pjesë interesante e evolucionit dhe siç e kemi parë me Bitcoin, veçanërisht dekadën e fundit. Gjërat kanë filluar të evoluojnë me një ritëm më të madh se kurrë më parë. Bancc u themelua mbi besimin se teknologjia duhet të jetë e disponueshme për të gjithë dhe duke e bërë të vështirë për përdoruesit të ndërveprojnë me të nuk është rruga që ne besojmë se është e drejtë. Duke lidhur teknologjitë ekzistuese që kanë një histori të mëparshme që tregon stabilitet dhe hapësirë ​​për rritje, Bancc™️ do të jetë në gjendje të kapërcejë hendekun midis instrumenteve të rregullta bankare dhe atmosferës së kriptomonedhës.

Pse nevojitet Bancc?

Bota po ndryshon dhe kriptomonedha është këtu për të qëndruar. Vetëm një gjë, tarifat. Nëse e shikoni në përdoruesit e përgjithshëm që për shembull përdorin shërbime të dërgesave. Tarifat janë disi e njëjta gjë. Askush nuk dëshiron të punojë falas, por ngarkimi i tarifave të larta dëmton rritjen e mundshme të rrjetit. Dërgimi i 10 $ me vlerë nuk duhet të kushtojë 60 $ në kohën kryesore. Publiku i gjerë do të ketë nevojë për diçka që është me kosto efektive dhe më e lehtë për t'u përdorur sesa shërbimet aktuale të ofruara sot. Bancc™️ e zgjidh këtë problem në mënyrë të decentralizuar duke krijuar një ekonomi të shëndetshme dhe të qëndrueshme që nuk mbështetet në një pjesë të vetme, por nga përdoruesit e përgjithshëm në rrjet.

Regjistrohu në buletinin sot.

Sigurohuni që të qëndroni gjithmonë të përditësuar për gjërat që ndodhin në Bancc, jini atje ose jini në shesh.

Duke u regjistruar, ju pajtoheni me tonën Kushtet dhe shërbimet.

Informacioni i kontratës inteligjente

Emri Token – Bancc
Tiker – sBanc
Shenja e shpërblimit - BTC
Tarifa e likuiditetit – 1%
Tarifa e Blerjes – 0% (Djegie manuale)
Tarifa e reflektimit – 7%
Tarifa e marketingut - 3%
TARIFA TOTALE – 11%
kontratë
0x1BD8cA161F0b311162365248b39B38F85e238345
Tiker: sBanc
Decimalet: 9
BscScan