Бум, Бам, Банц...⚡️

Bancc е блокчејн компанија која плови кон создавање на следната децентрализирана финансиска платформа преку премостување на јазот помеѓу постоечките технологии со можности за блокчејн. 

Купете sBanc овде!

Врвните медиуми не препознаваат

Можеби нè познавате од...

CoinGecko терминал

Еден чекор во исто време

Партнерства

Три години во изработка

Карактеристики на екосистемот Bancc

Глобалниот пазар и криптовалутите се ограничени на финансиски опции кои се скапи и бавни за користење. Оставајќи огромен пазар оставен недопрен. Бидејќи сме кратки за подобри алтернативи, тоа е она со што сме заглавени до сега…

Трансфери на пари

Испратете пари низ целиот свет во рок од 1 секунда користејќи ја нашата лесна за употреба апликација

Финансии и тргување

Лесно тргувајте со вашата омилена криптовалута со нашата лесна за употреба апликација

Дебитни картички

Платете со сопствена дебитна/кредитна BancCard™️ или плаќајте директно со паричникот за криптовалути. Ваши пари, ваш избор

Пазар

Поставете ја вашата онлајн продавница со неколку кликања со Bancc™️ Marketplace 

Bancc™️ Производи и услуги

Претстојниот...

BanccSwap™️ / Q2

BanccSwap™️ е децентрализирана размена со ревидирани паметни договори за да се започне со изградба на ликвидност за претстојните парови на токен на Banc како што се BUSD, USDT, WBNB или да се обезбеди ликвидност на кој било токен на екосистемот Binance Smart Chain.

BanccYield™️ / Q2

BanccYield™️ е децентрализирана платформа за одгледување приноси за да ја одгледувате sBanc на лесен и поттикнувачки начин. Обезбедете еден од паровите и добијте награда во sBanc. 

BanccCEX™️ / Q2

BanccCEX™️ е централизирана размена каде што ќе можете да тргувате до 160+ парови со голема поддршка за ликвидност на други криптовалути како што се Bitcoin, Ethereum, Dash итн. BanccCEX™️ е важен производ во екосистемот Bancc™️ и не само што ќе нуди можности за тргување, но и опции за заеми/позајмување на кои корисниците можат да заработат.

BanccAccount™️ / Q2

BanccAccount™️ е вашата лична сметка за лесно да имате преглед на вашите средства на фиат и криптовалути. Нарачајте ја вашата BancCard™️ и почнете да штедите такси за сите трансакции кога ќе ги вложите вашите токени во BancChain™️.

BanccNFT™️ / Q3

BanccNFT™️ ќе биде ексклузивен и ограничен дел од NFT-ови за корисниците да ги добијат своите раце, кои ќе имаат различен сет на дизајнерски карактеристики за секој специфичен NFT. Функциите ќе бидат помеѓу линиите на однапред нарачка на претстојните дебитни картички до без надоместоци за тргување.

BanccPay™️ / Q3

BanccPay™️ е портал за плаќање за фиат валути и криптовалути. Прифатете ги сите насекаде Visa, MasterCard, American Express итн и автоматски префрлете ја преку BanccCex™️ на фиат или криптовалута.

BanccMerchant™️ / Q4

BanccMerchant™️ е целосно развиен продажен систем кој нуди флексибилност и лесна приспособливост за секој трговец да ги прифати и започне со продажба на своите производи/услуги во светот, и онлајн и офлајн. 

Интероперабилни и скалабилни

BancChain™️

Глобалниот пазар и криптовалутите се ограничени на финансиски опции кои се скапи и бавни за користење. Оставајќи огромен пазар оставен недопрен. Бидејќи сме кратки за подобри алтернативи, тоа е она со што сме заглавени до сега…

Трансакции

Трансакции со молскавична брзина и до 10,000 трансакции во секунда

Валидатор

Заработете $BANC со трчање
валидатор на BancChain™️

ЦЕФИ И ДЕФИ

Вашите монети, Вашите можности

Интероперабилно

Заменете се со преку 100+ средства со вкрстен синџир

Изработка на едноставни решенија

Пријателски за корисниците Направено за секого

ЗОШТО БАНЦИРАЊЕ?

Едно од нашите главни верувања е дека секоја Crypto монета/токен треба да има корист. На многу проекти им недостасува тој дел, но ние не. $BANCC ќе ја користи нашата платформа за да реши проблем од реалниот свет и тоа е она што не прави различни.

FIAT

Корисникот автоматски купува Bancc.

BANCC™️

Корисниците го испраќаат купеното
$Banc до саканиот корисник

ФИАТ ИЛИ КРИПТО

Корисниците ја добиваат банката и можат да ја разменат со кој било фиат или крипто
тие претпочитаат рачно или автоматски.

Дефинирана иднина

Едноставно и софистицирано

Визијата беше создадена

Првичната идеја беше создадена. Сакавме да создадеме производ кој овозможува прекугранични плаќања брзи, лесни и најниски провизии на пазарот. Истражувањето заклучи дека сегашните провајдери нудат услуги кои се застарени, несигурни и високи трошоци за корисниците. Дојдовме до заклучок дека за да обезбедиме нешто подобро не можеме да бидеме ексклузивни за одредена општествено-економска класа. Решивме да го ажурираме и ревидираме она што сега го нарекуваме „платформа“.

2019-2020

50 $ Круг подигнат семе

Успеавме со серија Seed од 50 долари и добивме уште малку пари за да започнеме со развој на платформата. Кон крајот на 2021 година ја ребрендиравме и ажуриравме технологијата за која веруваме дека е потребна за да се создаде интероперабилен, ефикасен и вклучувајќи блокчејн.

2021

Q1

✅ – Јавна продажба на Binance Smart Chain (PinkSale)
✅ – Банкарство и криптопаричник
✅ – BanccDex™️
✅ – BanccDAO™️
✅ – BanccStaking™️
🚀- Огромна маркетинг кампања (во тек)

2022

Q2

⚡️- BanccCEX™️ (централизирана берза)
⚡️- BancChain™️
⚡️- Компатибилност со виртуелна машина Ethereum
⚡️- Размена на вкрстени синџири
⚡️- BanccSwap™️
⚡️- BanccYield™️
⚡️- BanccAccount™️

Q3

⚡️- BanccMarketplace™️
⚡️- BanccPay™️
⚡️- Портал за плаќање
⚡️- BanccSure™️
❇️ – Повеќе претстојат…

Q4

⚡️- Систем за продажни места
⚡️- BanccMerchant™️
❇️ – Повеќе претстојат…

Објавување на платформата

⚡️- Конечната платформа со сите горенаведени производи во една апликација

2023

За Bancc

Тимот

Ние сме причината поради која Crypto ќе стане мејнстрим. Грешките на платежната индустрија ќе бидат спомен од минатото. Време е крипто да го направи она што крипто беше дизајнирано - да ги реши проблемите во реалниот свет. Со нашата монета $BANCC и сите карактеристики што доаѓаат со неа - веруваме дека сме иднината на платежната индустрија и ве покануваме на патувањето.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Погрижете се да се придружите и да учествувате во неделните АМА сесии!

Како може Bancc™️ да се натпреварува со Crypto.com, Binance итн?

Основната идеја зад секоја успешна компанија е да се фокусира на профитабилноста, се разбира. Главната разлика помеѓу Bancc™️ и овие компании е тоа што овие компании сакаат да генерираат што е можно поголем приход за нивните акционери, а нивните валидатори се гледаат како партнери во рамките на нивната компаниска стратегија и модел на приходи. Bancc го носи истиот тип на модел на приходи, но за „јавното“ око. Намалување на вкупниот приход за Bancc и негово зголемување за учесниците во блокчејнот.

Како може Bancc™️ да ги направи сите овие работи?

Технологијата е интересен дел од еволуцијата и како што видовме со Bitcoin, особено последната деценија. Работите почнуваат да се развиваат со поголемо темпо од кога било досега. Bancc е основан врз верувањето дека технологијата треба да биде достапна за секого и да им отежне на корисниците да комуницираат не е патот за кој веруваме дека е правилен. Со поврзување на постоечките технологии кои имаат претходна историја што покажува стабилност и простор за раст, Bancc™️ ќе може да го премости јазот помеѓу редовните банкарски инструменти и атмосферата на криптовалутите.

Зошто е потребен Bancc?

Светот се менува и криптовалутата е тука да остане. Само една работа, такси. Ако го погледнете во општите корисници кои на пример користат услуги за дознаки. Таксите се донекаде иста работа. Никој не сака да работи бесплатно, но наплатувањето високи такси му штети на потенцијалниот раст на мрежата. Испраќањето 10$ во вредност не треба да чини 60$ во ударен момент. На пошироката јавност ќе и треба нешто што е исплатливо и полесно за користење од сегашните услуги што се обезбедуваат денес. Bancc™️ го решава овој проблем на децентрализиран начин со создавање здрава и одржлива економија која не се потпира на еден единствен дел, туку на севкупните корисници во мрежата.

Претплатете се на билтенот денес.

Погрижете се секогаш да останете ажурирани за работите што се случуваат во Bancc, бидете таму или бидете на плоштад.

Со пријавувањето, вие се согласувате со нашите Услови и услуги.

Информации за паметни договори

Име на токен - Bancc
Тикер – sBanc
Токен за награда - БТК
Надомест за ликвидност – 1%
Провизија за откуп – 0% (Рачно изгореници)
Надомест за рефлексија – 7%
Провизија за маркетинг – 3%
ВКУПНА НАДОМЕСТ – 11%
Договор
0x1BD8cA161F0b311162365248b39B38F85e238345
Тикер: sBanc
Децимали: 9
BscScan