Boom, Bam, Bancc...⚡️

Bancc minangka perusahaan Blockchain sing nggawe platform finansial desentralisasi sabanjure kanthi nyepetake jurang antarane teknologi sing ana karo kemungkinan blockchain. 

Tuku sBanc kene!

Toko media paling dhuwur ngenali kita

Sampeyan bisa uga ngerti kita saka ...

Terminal CoinGecko

Siji langkah ing wektu

Kemitraan

Telung Taun ing nggawe

Fitur Ekosistem Bancc

Pasar global & cryptocurrency diwatesi kanggo pilihan finansial sing larang lan alon digunakake. Ninggalake pasar gedhe sing ora kena. Cendhak kanggo alternatif sing luwih apik, iku sing wis macet nganti saiki…

Transfer Dhuwit

Kirim Dhuwit ing saindenging jagad sajrone 1 detik nggunakake aplikasi sing gampang digunakake

Keuangan & Dagang

Dagang cryptocurrency favorit kanthi gampang nganggo aplikasi sing gampang digunakake

Kertu Debit

Mbayar nganggo debit / kredit BancCard™️ utawa mbayar langsung nganggo dompet cryptocurrency. Dhuwit sampeyan, pilihan sampeyan

Marketplace

Setel toko online sampeyan kanthi sawetara klik nganggo Pasar Bancc™️ 

Produk & Layanan Bancc™️

mbesuk...

BanccSwap™️ / Q2

BanccSwap™️ minangka ijol-ijolan desentralisasi kanthi kontrak cerdas sing diaudit kanggo miwiti mbangun likuiditas kanggo pasangan token Banc sing bakal teka kayata BUSD, USDT, WBNB utawa nyedhiyakake likuiditas kanggo token apa wae ing ekosistem Binance Smart Chain.

BanccYield™️ / Q2

BanccYield™️ minangka platform pertanian hasil desentralisasi kanggo sampeyan tani sBanc kanthi cara sing gampang lan insentif. Nyedhiyani siji saka pasangan lan entuk ganjaran ing sBanc. 

BanccCEX™️ / Q2

BanccCEX™️ minangka ijol-ijolan terpusat ing ngendi sampeyan bakal bisa dagang nganti 160+ pasangan kanthi dhukungan likuiditas gedhe saka mata uang kripto liyane kayata Bitcoin, Ethereum, Dash lsp. BanccCEX™️ minangka produk penting ing ekosistem Bancc™️ lan ora mung nawakake kemampuan dagang nanging uga pilihan kredit / utang kanggo pangguna kanggo entuk.

Akun Bancc™️ / Q2

BanccAccount™️ minangka akun pribadi sampeyan kanthi gampang duwe ringkesan aset fiat lan cryptocurrency sampeyan. Pesen BancCard™️ lan wiwiti ngirit biaya kanggo kabeh transaksi nalika sampeyan wis stake token ing BancChain™️.

BanccNFT™️ / Q3

BanccNFT™️ bakal dadi bagean eksklusif lan winates saka NFT kanggo pangguna sing bakal duwe karakteristik desain sing beda kanggo saben NFT tartamtu. Fitur kasebut bakal ana ing antarane garis pre-order kertu debit sing bakal teka tanpa biaya dagang.

BanccPay™️ / Q3

BanccPay™️ minangka gateway pambayaran kanggo mata uang fiat lan cryptocurrencies. Tampa kabeh wong ing endi wae Visa, MasterCard, American Express lsp lan transfer kanthi otomatis liwat BanccCex™️ menyang fiat utawa cryptocurrency.

BanccMerchant™️ / Q4

BanccMerchant™️ minangka sistem Point-of-Sale sing lengkap kanggo nawakake keluwesan lan skalabilitas sing gampang kanggo pedagang kanggo nampa & miwiti adol produk/layanan ing saindenging jagad, online lan offline. 

Interoperable lan Scalable

BancChain™️

Pasar global & cryptocurrency diwatesi kanggo pilihan finansial sing larang lan alon digunakake. Ninggalake pasar gedhe sing ora kena. Cendhak kanggo alternatif sing luwih apik, iku sing wis macet nganti saiki…

Transaksi

Transaksi kanthi kacepetan kilat & nganti 10,000 Transaksi per detik

Validator

Entuk $BANC kanthi mlaku
validator BancChain™️

CEFI & DEFI

Dhuwit recehan sampeyan, kesempatan sampeyan

Kasedhiya

Swap karo luwih saka 100+ aset cross-chain

Nggawe solusi prasaja

Pangguna Digawe Kanggo Sapa wae

KENAPA BANCC?

Salah sawijining kapercayan utama yaiku saben koin / token Crypto kudu duwe sarana. Akeh proyek sing ora kejawab bagean kasebut, nanging ora. $BANCC bakal digunakake platform kita kanggo ngatasi masalah donya nyata lan sing nggawe kita beda.

FIAT

Pangguna kanthi otomatis tuku Bancc.

BANCC™️

Pangguna ngirim tuku
$Banc menyang pangguna sing dikarepake

FIAT UTAWA CRYPTO

Pangguna nampa bancc lan bisa ngganti menyang fiat utawa crypto
padha seneng manual utawa otomatis.

Masa Depan Ditetepake

Simple & Canggih

Vision digawe

Ide awal digawe. We wanted kanggo nggawe produk sing mbisakake pembayaran nglintasi wates cepet, biaya gampang lan paling murah ing pasar. Panaliten kasebut nyimpulake manawa panyedhiya saiki nawakake layanan sing wis ketinggalan jaman, ora bisa dipercaya lan biaya dhuwur kanggo pangguna. Kita nyimpulake yen kanggo nyedhiyakake sing luwih apik, kita ora bisa eksklusif kanggo kelas ekonomi sosial tartamtu. Kita mutusake kanggo nganyari lan mbenakake apa sing saiki diarani "platform".

2019-2020

$50K Wiji Babak Diunggahake

Kita sukses karo babak Wiji $ 50K lan entuk dhuwit luwih akeh kanggo miwiti pangembangan platform kasebut. Pungkasan taun 2021, kita ngganti jeneng lan nganyari teknologi sing kita yakin dibutuhake kanggo nggawe blokir sing interoperable, efisien lan kalebu.

2021

Q1

✅ – Penjualan Umum ing Binance Smart Chain(PinkSale)
✅ – Banking & Cryptowallet
✅ – BanccDex™️
✅ – BanccDAO™️
✅ – BanccStaking™️
🚀- Kampanye Pemasaran Ageng (Ongoing)

2022

Q2

⚡️- BanccCEX™️ (Pertukaran Terpusat)
⚡️- BancChain™️
⚡️- Kompatibilitas Mesin Virtual Ethereum
⚡️- Tukar silang
⚡️- BanccSwap™️
⚡️- BanccYield™️
⚡️- Akun Bancc™️

Q3

⚡️- BanccMarketplace™️
⚡️- BanccPay™️
⚡️- Gerbang Pembayaran
⚡️- BanccSure™️
❇️ - Liyane sing bakal teka…

Q4

⚡️- Sistem Point-of-Sale
⚡️- BanccMerchant™️
❇️ - Liyane sing bakal teka…

Rilis platform

⚡️- Platform pungkasan kanthi kabeh produk ing ndhuwur dadi siji aplikasi

2023

Babagan Bancc

Tim

Kita dadi sebab Crypto bakal dadi mainstream. Kesalahan industri pembayaran bakal dadi kenangan kepungkur. Wektu kanggo crypto nindakake apa sing dirancang kanggo crypto - ngrampungake masalah donya nyata. Kanthi dhuwit recehan $BANCC lan kabeh fitur sing ana - kita percaya yen kita minangka masa depan industri pambayaran lan ngundang sampeyan ing perjalanan kasebut.

PITAKONAN PALING SERING

Priksa manawa sampeyan gabung lan melu sesi AMA mingguan!

Kepiye Bancc™️ bisa saingan karo Crypto.com, Binance lsp?

Ide inti ing saben perusahaan sing sukses yaiku fokus ing bathi. Bentenane utama ing antarane Bancc™️ lan perusahaan kasebut yaiku perusahaan kasebut pengin ngasilake penghasilan paling dhuwur kanggo para pemegang saham lan validator kasebut katon minangka mitra ing strategi perusahaan lan model penghasilan. Bancc ndadekke jinis padha model revenue nanging kanggo mata "umum". Ngurangi total penghasilan kanggo Bancc lan nambah kanggo para peserta ing blockchain.

Kepiye carane Bancc™️ bisa nindakake kabeh iki?

Teknologi minangka bagean evolusi sing menarik lan kaya sing kita deleng karo Bitcoin, utamane ing dekade pungkasan. Prekara-prekara kasebut wiwit berkembang kanthi luwih cepet tinimbang sadurunge. Bancc didegake kanthi yakin manawa teknologi kudu kasedhiya kanggo kabeh wong lan nggawe angel kanggo pangguna sesambungan dudu dalan sing kita yakini bener. Kanthi nyambungake teknologi sing wis ana sing duwe sejarah sadurunge sing nuduhake stabilitas lan ruang kanggo pertumbuhan Bancc™️, bakal bisa nyepetake jurang antarane instrumen perbankan biasa lan atmosfer cryptocurrency.

Kenapa Bancc dibutuhake?

Donya ganti lan cryptocurrency ana ing kene kanggo tetep. Mung siji, biaya. Yen sampeyan ndeleng ing pangguna umum, contone nggunakake layanan pengiriman uang. Fees iku bab sing padha. Ora ana sing kepengin nyambut gawe kanthi gratis nanging ngisi biaya sing dhuwur ngrusak potensial pertumbuhan jaringan. Ngirim 10 $ regane ora kudu biaya 60 $ ing wektu prima. Masyarakat umum bakal mbutuhake barang sing larang regane lan luwih gampang digunakake tinimbang layanan sing kasedhiya saiki. Bancc™️ ngrampungake masalah iki kanthi cara desentralisasi kanthi nggawe ekonomi sing sehat lan lestari sing ora gumantung ing siji bagean, nanging pangguna sakabèhé ing jaringan.

Langganan newsletter dina iki.

Priksa manawa sampeyan tansah nganyari babagan apa sing kedadeyan ing Bancc, ana utawa dadi kothak.

Kanthi mlebu, sampeyan setuju karo kita Katentuan & Layanan.

Info Kontrak Smart

Jeneng Token - Bancc
Ticker - sBanc
Token Ganjaran - BTC
Ragad Likuiditas - 1%
Ragad BuyBack - 0% (Manual Burns)
Ragad Refleksi - 7%
Biaya Pemasaran - 3%
TOTAL BIAYA – 11%
Contract
0x1BD8cA161F0b311162365248b39B38F85e238345
Ticker: sBanc
Nomer: 9
BscScan